Obavijesti na razini sjedišta

Upute učenicima za provedbu online nastave

 
Slika Lidija Kozina
Upute učenicima za provedbu online nastave
napisao/la Lidija Kozina - Tuesday, 24. November 2020., 10:47
 

Dragi učenici i učenice,

zbog trenutne epidemiološke situacije uzrokovane virusom COVID-19 nastava u Srednjoj školi Ivanec će se od 23.11.2020. do 05.12.2020. izvoditi online za sve razrede. Planirani povratak u školu je 07.12.2020. Online nastava će se odvijati preko školskog portala SMUN gdje će nastavnici objavljivati upute za svaki nastavni predmet.

Važno je napomenuti:

-        online nastava se odvija po važećem rasporedu u realnom vremenu,

-        upute za svaki nastavni predmet nastavnici stavljaju na portal SMUN,

-        bilježi se prisutnost učenika na online nastavi za svaki sat preko video poziva (u slučaju izostanka roditelj se javlja razredniku),

-        učenici se prijavljuju na video poziv obavezno pod vlastitim imenom i prezimenom,

-        aktivnosti se vrednuju i ocjenjuju (prema uputama nastavnika za svaki predmet),

-        učenici su dužni primjereno se ponašati (Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoških mjera primjenjuje se i u online nastavi) i

-        učenici su dužni pripremiti se za sudjelovanje u nastavi (sjediti za stolom sa pripremljenim knjigama i bilježnicama za nastavu).

Sve informacije dobivat ćete i dalje od razrednika, a za dodatna pitanja od vas ili vaših roditelja stojim na raspolaganju putem e-maila: ravnatelj@ss-ivanec.hr.U ovakvoj situaciji vrlo je važno redovno pratiti web stranicu škole, obavijesti putem portala SMUN, pažljivo čitati obavijesti i držati se poslanih uputa. Svjesni smo da je nastala situacija veliki izazov, stoga sve vas pozivamo na odgovorno ponašanje i disciplinu te vjerujemo da ćemo zajedničkom suradnjom i međusobnom podrškom uspješno i kvalitetno realizirati online nastavu.

Srdačan pozdrav,

Ravnateljica

mr. sc. Lidija Kozina